Skip to main content
Sinds mei 2019 zijn we bezig met het bouwen van de nieuwe opnamestudio. We zitten nu net buiten het centrum van Tilburg aan het begin van de Vossenberg. De tijd was rijp om verder te groeien en een van de grotere opnamestudio’s van Nederland te bouwen. We wilden een grote live room die geschikt is voor bijvoorbeeld bigbands, jazz ensembles, strijkers, (kleine / midden grote) orkesten en grote drumsounds. Daarnaast een controlroom met goede afmetingen voor een zeer goede akoestiek. De hal van het nieuwe pand is 220 vierkante meter en een hoogte van zes meter biedt dus die mogelijkheden. Daarnaast is er nog een kantoor (de relaxruimte in wording) en een keuken. Deze zijn samen ook nog eens 60m2. Ook is er plek voor 6 auto’s op eigen terrein. A dream come true.

Na een aantal maanden zwoegen is het resultaat een opnamestudio met een liveroom van 112 vierkante meter en 5,5 meter hoog. Ook zijn er twee booths van ongeveer 12 vierkante meter; één in de liveroom één naast de controlroom). Ten slotte natuurlijk een ruime controlroom van 35 vierkante meter die goed is gebouwd voor een ideale akoestiek.

Ook is er een nieuwe (halve concert) vleugel van Kawai; de RX7.

Als je de nieuwe opnamestudio een keer wilt zien; neem dan gerust contact met me op! Ik geef met plezier een rondleiding.