Skip to main content

Geluidsstudio

Dé geluidsstudio voor al je projecten

Geluidsstudio Artichoque is gevestigd net buiten het centrum van Tilburg. Ik kan je hier helpen met veel soorten projecten in diverse stijlen. Dit gaat van singles, demo’s, EP’s tot een complete albumproductie en van een voice over opdracht tot een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Naast opnames kun je bij mij ook terecht voor schrijf en arrangeer werk. Daarbij kunnen er ook sessiemuzikanten geregeld worden. Denk hierbij aan drummers, gitaristen, vocalisten, strijkers en blazers. Kortom bij studio Artichoque kun je terecht voor een complete productie.

De faciliteiten

De studio heeft een live room van 112 vierkante meter. Naast de ruime live room is er ook een aparte booth (waar de vleugel in kan) en vocalbooth. Daarnaast hebben we een speciale guitarbooth waar een 4×12 cabinet in past. Erg handig als je met een band tegelijkertijd met zo min mogelijk overspraak wilt opnemen. Natuurlijk is het ook zeer goed mogelijk om gelaagd op te nemen. De akoestiek is bovendien ook nog eens variabel. Deze is dus naar wens droger of natter te maken. De controlroom van de geluidsstudio heeft genoeg ruimte voor een band om mee te luisteren of guidetracks in te spelen.

Gear geluidsstudio

Ik gebruik gear van de bekende merken zoals Telefunken, Neumann, Schoeps, API, Neve, Millennia, etc. De mix van je demo of CD  ik op de audient ASP 8024 console gecombineerd met een SSL (solid-state-logic) Sigma. De laatste gebruik ik voor de summing en mixbus. Daarnaast zijn er prachtige analoge outboard compressors, galm en eq’s. Trafo’s, buizen, filters..

Meer weten?

Wil je meer weten over de studio? Neem dan gerust contact met mij op op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens naar de producties op de luisterpagina!