Skip to main content

Mixing

Vet & gedetailleerd!

Zelf tracks opgenomen of opgenomen in een andere studio? Dan kun je bij mij terecht voor de mix. Waarom een mix bij en door mij? Vanwege de sound, uitgebreide mogelijkheden, akoestiek en de oren natuurlijk. Dit met de nodige ervaring in diverse muziekstijlen, top monitors van PMC en te gekke analoge gear. Een overzicht van de tools die ik gebruik vind je hier: (analoge) apparatuur.

Een analoge en / of digitale mix?

Open, warm, breed, ruimtelijk, prachtige kleuring.. Analoge summing door een goede tafel met veel headroom en mooie outboard galm, eq’s en compressie wordt niet voor niets nog tijdens het mixproces gebruikt door de grote namen. Voor de mix gebruik ik de high end mixing console van Audient (ASP 8024). Dit in combinatie met de SSL sigma voor de summing en de mixbus. Dit samen met 32 kanalen aan convertors van Lynx, lexicon galmen, outboard eq’s en compressors van: Rupert Neve, Tube Tech, Universal Audio, API, Tonelux, Gyraf Audio en meer.

Meer weten?

Wil je meer weten over de studio en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens naar de producties: LUISTER