Skip to main content

Opnamestudio Eindhoven

Zoek je een opnamestudio in Eindhoven e.o.?

Artichoque Recording is een opnamestudio midden in Noord-Brabant op zo’n 30 kilometer van Eindhoven. Opname studio Artichoque is de plek voor opname van je professionele CD of Demo. Naast album en demo projecten doe ik ook voice-overs en arrangeren en schrijf ik nummers voor artiesten en reclames. Naast opname en mixage van totale nummers, is het ook mogelijk om losse sporen op te nemen of alleen je project te laten mixen.

Mogelijkheden opname studio

Muziek studio Artichoque (30 min rijden van Eindhoven) werkt met een combinatie van analoge en digitale apparatuur. Ik maak gebruik van top apparatuur: microfoons van neumann, schoeps, microtech gefell en microfoon voorversterkers van API, Focusrite, Universal Audio, Millennia, etc. Het mixen gebeurd op onze Audient console. Ik gebruik daarbij outboard van API, Millennia, Universal Audio, Trident, Neve, Lexicon, etc. De backline bestaat uit een Kawai concert vleugel, diverse gitaar versterkers en akoestische en elektrische gitaren en bassen. De studio ligt zeer centraal; er is een snelle verbinding met Eindhoven en steden als Helmond, Veldhoven, Deurne en Best.

Meer weten over muziek studio Artichoque?

Neem dan vrijblijvend Contact met ons op!

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!