Skip to main content

Jazz & World

Jazz, Swing, Jive, Klezmer, Latin..

Allemaal stijlen waarbij dynamiek, samenspel en sound ontzettend belangrijk zijn. De studio is ingericht zodat het mogelijk is om in diverse bezettingen een zeer mooi resultaat te behalen.

Vleugel opnemen

Hoe klinkt het?

Hier een selectie van de songs in de categorie Jazz en Wereld muziek die zijn opgenomen en gemixed in de muziekstudio.

Opgenomen & gemixed in Artichoque door René

Faciliteiten

De liveroom van de studio heeft een levendige akoestiek en heeft een oppervlakte van 112 m2. Samen met de twee booths & gitaarbooth kan er makkelijk een gehele band opgenomen worden. Contrabas en vleugel kunnen dan bijvoorbeeld gescheiden worden van de drums. Natuurlijk zijn er zichtlijnen tussen de booths en de liveroom. Daarbij kunnen er individuele koptelefoon-mixen gemaakt worden. Ook staat er een mooie vleugel van Kawai (RX7, 226cm).

Sound

Met 32 sporen en top pre-amps (API, AEA, Universal Audio, Neve, Millennia, etc.), buizen, condensator en bandmicrofoons (AEA, Roycer, Coles, Neumann, Sennheiser, FLEA, AKG, etc.) kunnen er op het hoogste niveau opnames gemaakt worden. Mixen doe ik analoog over de Audient ASP 8024 met de summing en mixbus van de SSL Sigma.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .