Skip to main content

Opnamestudio Tilburg

Dé opnamestudio voor Tilburg e.o.

Artichoque is een professionele opnamestudio net buiten het centrum op de Vossenberg in Tilburg. Je kunt hier terecht voor opnames van een professionele demo of CD/EP. Daarnaast schrijf en arrangeer ik nummers voor artiesten en bands. Ook het opnemen van losse sporen, of alleen het afmixen van een project is mogelijk. Een overzicht van de ruimtes & apparatuur vind je hier: de opnamestudio

Faciliteiten van de muziek studio

Bij Muziek studio Artichoque werk ik met een combinatie van analoge en digitale apparatuur. Ik maak gebruik van top microfoons van Neumann, Schoeps, Sennheiser en microfoon voorversterkers van API, Millennia, Focusrite, Universal Audio, etc. Het mixen gebeurd op de Audient mixing console met analoge outboard van API, Neve, Universal Audio, Lexicon, Trident, etc. De backline bestaat uit een Kawai RX7 Vleugel, Vox AC30, Orange Rockerverb en diverse gitaren en bassen van onder andere Fender. De studio is goed bereikbaar met eigen vervoer en OV (bushalte op z0’n 50 meter). Goede bereikbaarheid van steden als Waalwijk, Oisterwijk, Boxtel, Gilze Rijen en Goirle.

Meer weten over opname studio Artichoque?

Neem dan vrijblijvend Contact met mij op!

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!