Skip to main content

Single Opnemen

Professioneel van A tot Z

Een professionele single opnemen kan natuurlijk zeer goed bij muziekstudio Artichoque! Voor bands, singer songwriters of zangers. Door jezelf of door mij geschreven. Hieronder schets ik een aantal opties voor het opnemen van een single:

Mixage in opnamestudio Artichoque met Yves Berendse en Joel Borelli

Single opnemen – Zanger

Ik kan een nummer voor je schrijven en alle andere partijen arrangeren en opnemen. Hierbij kan ik helpen bij de productie (opnames van live instrumenten en digitaal / VST’s) en kunnen we studiomuzikanten inschakelen (live drums, strijkers, blazers, etc.) Heb je zelf al een basis of bijvoorbeeld een tekst? Dan gaan we samen verder aan de slag met de invulling.

Single opnemen – Singer songwriter

Als singer songwriter wil jij jouw eigen lied vereeuwigen. Een demo heb je waarschijnlijk al, dus nu wil je een volledig geproduceerde single. Ik kan helpen met arrangeren, partijen voor je inspelen en sessiemuzikanten regelen.

Single opnemen – Band

Als band één nummer goed opnemen. In een paar dagen kunnen we komen tot een zeer mooi resultaat inclusief een professionele mix. Ik kan daarbij de opnames en de mix doen, maar ook helpen met andere onderdelen van de productie (arrangeren, pre-productie).

CD Persing / duplicatie

De single is opgenomen, gemixed en gemastered. Dan kunnen we je nog helpen met bijvoorbeeld cd duplicatie of persing. Lees hier meer over de prijzen en mogelijkheden: cd druk 

Meer weten?

De muziekstudio is te huur per uur of per dag. Ook hebben we diverse opname pakketten voor singles. Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt over de mogelijkheden in de muziekstudio. Een afspraak in de studio om jouw project of ideeën te bespreken is natuurlijk mogelijk. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232. Luister ook eens op de luisterpagina!