Skip to main content

Demo Opnemen

Een professionele Demo

Jij als (singer) songwriter, artiest of jullie als band willen een demo opnemen. Dit natuurlijk om jullie nummers goed vast te leggen voor jullie fans en omgeving. Of om op te sturen naar de Rockacademie, het conservatorium, platenmaatschappijen of boekers voor optredens. Hoe krijg je nou in een relatief korte tijd een goede demo opname? Naast een goede voorbereiding zijn de opnamefaciliteiten ontzettend belangrijk om een goede demo op te nemen.

De muziekstudio is zo ingericht dat er op diverse manieren een productie gedaan kan worden. Zo zijn er drie ruimtes en een guitarbooth zodat er een hele band tegelijk opgenomen kan worden. Dit scheelt natuurlijk veel tijd bij het opnemen van je demo! Zo kun je in een dag 2 tot 4 nummers met een band opnemen en solo als instrumentalist, zanger of singer songwriter wellicht een paar meer.

Zijn de opnames érg goed gegaan en willen jullie meer? Dan kunnen de sporen ook uitgebreider ge-edit, gemixed en gemastered worden waardoor de demo geen demo meer is, maar je richting een EP gaat. Een demo opnemen bij muziekstudio Artichoque betekent dus in een korte tijd een professioneel resultaat tegen een scherpe prijs .

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina.