Skip to main content

Genres

Pop, rock, jazz, klassiek, brass, klezmer, ska, reggae en meer.

Opnames in alle genres

Een van de sterktes van de studio is de flexibiliteit van de ruimtes, workflow, akoestiek en apparatuur. Alles is ingericht om elk genre op de mooiste, meest functionele manier te registreren. Al meer dan 15 jaar heb ik ervaring met pop, rock, jazz, klassiek, brass, klezmer, ska, reggae en meer. Elke stijl (en productie) vraagt in studio vaak om een andere aanpak. Daarom geef ik graag informatie over de studio en de faciliteiten aan de hand van de meest voorkomende genres. Op deze genre pagina’s van de studio vind je informatie over.

Pop / Rock

Singer Songwriter

Klassiek

Jazz & World

Brass (bands)

Zangers

Studio Uitjes

Voice-overs & Tunes

Mijn rol als producer

Afhankelijk van het project en jouw/jullie wensen kan ik helpen op diverse levels. Je kunt me alleen inschakelen als engineer (opname en/of mix), maar ook als producer / songwriter.

Apparatuur

De beschikbare microfoons, pre-amps en andere outboard. Bepaalde microfoons zijn enorm geschikt voor klassiek en de andere weer beter voor rock. Het kan zeer natuurgetrouw zijn, of juist erg kleuren. Ook staat er informatie over de backline (vleugel, gitaren, versterkers, drums en meer).

Sessiemuzikanten

Jij als singer songwriter, zanger (van pop tot klassiek) of band kan behoefte hebben aan professionele musici. Er is een netwerk van drummers, bassisten, strijkers, blazers, vocalisten, toetsenisten die je kunnen helpen met het realiseren van je project.

Audio fragmenten

Allemaal leuk en aardig, maar het belangrijkste is natuurlijk hoe het klinkt. Daarom heeft elke genre pagina een aantal songs zodat je weet hoe het klinkt. Want daar  gaat het uiteindelijk om.

Pakketten

De standaard prijzen staan op de prijzen pagina, maar per genre zijn er ook een aantal opnamepakketten die voordelig uitpakken. Denk hierbij aan demo’s, single, EP’s en complete albums. Pak je winst.