Skip to main content

Voice-overs & Tunes

Stemopname

In de studio kan ik je helpen met voice-overs (stemopnames) en reclamemuziek. Denk hierbij aan commercials, promo-videos voor websites, luisterboeken en bijvoorbeeld e-learning. Dit niet alleen als engineer, maar ook als songwriter.

Voice-over opnames

Naast de grote live room van 112m2 heb ik een ruime vocal booth met een droge akoestiek. Met 12 vierkante meter (3,3 meter hoog) en airco een prettige ruimte om in te werken. Er zijn natuurlijk diverse topmicrofoons & preamps die de sound van een voice-over naar een hoger niveau tilt. Denk hierbij aan microfoons van Neumann, FLEA, Microtech Gefell en preamps van API, Universal Audio, Audient, AEA, Millennia en Retro Instruments.

Muziek componeren

Naast voice-over opnames kan er muziek op maat worden gemaakt. Ik kijk dan samen met de klant naar de dienst / het product, de doelgroep die aangesproken moet worden en maken dan een passende song of thema die gebruikt kan worden in reclames op Radio, TV, Social Media of op bijvoorbeeld de website.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .