Skip to main content

Opnamestudio Breda

Een opnamestudio rond Breda?

Artichoque Recording is een opname studio midden in Brabant, op nog geen 15 km van Breda. Je zit hier goed voor een professionele CD, of demo opname. Naast het opnemen van Artiesten en bands schrijf ik nummers voor artiesten en reclames. Het is ook mogelijk om je project bij ons te laten mixen. Het opnemen van losse sporen zoals drums, vleugel en strijkers is ook mogelijk.

Faciliteiten muziek studio

De muziek studio, op nog geen 20 minuten rijden van Breda, werkt met een combinatie van analoge en digitale apparatuur. Ik neem hier op met top microfoons en mic preamps en ik mix analoog af op de Audient console. Ik gebruik hierbij veel toffe analoge apparatuur. Ook is er een backline aanwezig die gebruikt kan worden. Deze bestaat uit een Kawai vleugel, diverse gitaar versterkers, bassen en akoestische en elektrische gitaren. De muziek studio is ook goed bereikbaar met OV. Er is een goede verbinding tussen steden als Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Dongen.

Meer weten over muziek studio Artichoque?

Neem dan vrijblijvend Contact met ons op!

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!