Skip to main content

Songwriting & Producing

Produceren & schrijven

Naast professionele opnames en mix van bijvoorbeeld je single of EP kan ik je ook helpen als producer en songwriter. Daarnaast heb ik een netwerk van sessiemuzikanten, arrangeurs en (vocal-)coaches die ingeschakeld kunnen worden.

Songwriting

De volledige productie en het schrijven van songs; van A tot Z. Alles wat hierbij komt kijken kan ik je mee helpen. Natuurlijk is dit werk op maat in de stijl en sound die bij jou past. Op basis van een intake wordt er een plan opgesteld waarbij er wordt gekeken wat er nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Erg geschikt voor zangers en bands die met eigen werk aan de slag willen gaan.

Producing

Singer songwriters en bands help ik graag met het creëren van hun eigen geluid, het schrijven of laten schrijven van arrangementen en het inschakelen van benodigde sessiemuzikanten. Vaak houden we dan samen repetities in de studio en maken we pre-producties. Dit creëert een gedetailleerd inzicht in je muziek en zorgt elke keer weer voor vernieuwende ideeën. Op basis daarvan kunnen we gaan schaven om de uiteindelijke opnames in te gaan om jouw/jullie droom single, EP of album te realiseren.

Meer weten?

Wil je meer weten over de studio en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!