Skip to main content

Zingen in een echte studio!

Origineel vrijgezellenfeest Teambuilding tijdens bedrijfsuitje Gezellig familie uitje

Vrijgezellenfeest / Bedrijfsuitje

Een cd opnemen in een echte opnamestudio! Een lied opnemen als gezellige activiteit. Je komt binnen en ziet de mengtafel (mixingconsole), apparatuur, het bekende glazen raam en de geluidsdichte ruimtes. Na een korte uitleg zijn jullie allemaal even artiesten. Koptelefoon op en zingen door de bekende microfoons waar de groten der aarden ook mee hebben opgenomen. Een studio-uitje is mogelijk voor bijvoorbeeld een:

Zang opnemen met een u47

De activiteit

Opname van jullie lied in onze professionele opnamestudio. Jullie kiezen van tevoren een song uit. Voor opnames gebruiken we natuurlijk instrumentale banden (karaoke-versie) zodat jullie zang er perfect uit komt! De originele tekst kan gebruikt worden, maar natuurlijk is het ook erg leuk om zelf teksten te schrijven. De tekst klaar en goed gerepeteerd? Dan kunnen we beginnen aan de opnames! Studio-uitjes zijn mogelijk voor diverse gelegenheden en ook voor grotere groepen (tot 30 personen, meer op aanvraag).

Goed bereikbare locatie in Tilburg

De opnamestudio is goed bereikbaar en zit net naast het centrum van Tilburg. Goed bereikbaar met OV of eigen vervoer. Tilburg is een bruisende stad en heeft vele kroegen, biercafé’s, restaurants en vele activiteiten. Een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten.  De studio in Tilburg is goed te bereiken en ligt vlakbij Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een studio uitje boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .