Skip to main content

Instrument Opnemen

Van Drums tot Vleugel en Strijkers

Ben je of zijn jullie aan het werk in een kleine(re) of homestudio en willen jullie professioneel een instrument  opnemen? Dat kan! Regelmatig komt het voor dat producers, engineers en muzikanten hier losse sporen komen opnemen. Denk hierbij aan drums, vleugel, strijkers en blazers, maar ook als je zang door een top pre-amp & buizenmicrofoon wilt opnemen.

drums opnemen geluidsstudio

Vleugel opnemen

In de grote opnameruimte (112 m2, 5,5m hoog) van de studio staat een mooie Kawai vleugel type RX7 (226cm). Het is mogelijk deze vleugel te gebruiken voor opnames van jouw project. Een mooie opname wordt bepaald door de muzikant, een goed instrument, goede akoestiek en goede opnameapparatuur. Dit is de reden waarom deze vleugel regelmatig gebruikt wordt door mijn klanten in bijvoorbeeld klassieke, jazz en popproducties. De gebruikskosten van de vleugel zijn € 35,00 excl. BTW . Gebruikskosten inclusief stemmen van de vleugel voor jouw project: € 90,00 excl. BTW . Als je zelf geen piano speelt dan kan ik een professionele pianist voor je inschakelen.

Drums opnemen

Veel drummers in diverse stijlen weten de weg te vinden naar de studio. Met 32 sporen aan beroemde pre-amps, eq’s & compressors, diversiteit aan microfoons en een prachtig klinkende live room van 112m2 staan jouw drumtracks als een huis! Ook mag er gebruik gemaakt worden van de Tama Starclassic (22bd, 14sd, 8,10,12,14,16Toms) en de extra snares van Ludwig en Tama.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!