Skip to main content

CD Opnemen

Allround muziekstudio

Een cd opnemen kan op verschillende manieren. De werkwijze verschilt vaak per genre en situatie. Ik heb de studio zo ingericht dat we hierbij enorm flexibel zijn. Wil je meer lezen over de mogelijkheden in jouw situatie? Kijk eens op:

  • Bands (mogelijkheden voor pop/rock bands/artiesten)
  • Klassiek (mogelijkheden voor  klassieke muziek)
  • Jazz (mogelijkheden voor jazz en wereld muziek)
  • Zangers (zangopnames op orkestband + maken van orkestbanden / singles)
  • Studio-uitjes (een origineel vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje)

Meer info over de ruimtes & technische specificaties vind je op de pagina de opnamestudio.

Cd Opnemen bij Artichoque

Flexibliteit en meedenken met de artiest/band vind ik belangrijk bij het opnemen van een cd. Deze visie komt terug in de grote diversiteit aan opnameapparatuur, werkwijzen, akoestiek, netwerk van (studio) muzikanten, etc. Ik kan daarbij naast engineer optreden als producer, songwriter, arrangeur en muzikant.

Sound

Aan de hand van je omschrijving en voorbeelden gaan we het opnameproces in. Diversiteit, flexibiliteit en het meedenken met klanten zorgen er voor dat wij ervaring hebben met diverse stijlen muziek. Samen met de variabele akoestiek (gradatie droge of levende opnamen) en grote diversiteit aan opname apparatuur is de studio geschikt voor stijlen van klassiek tot pop en jazz tot rock.

Meer weten?

Ik heb een aantal pakketten die voordelig uitpakken. Een demopakket (3-4 nummers), single opnamepakket (1 nummer) of een EP (4 songs). Het opnemen van een album is altijd maatwerk. Om het plaatje compleet te maken kan ik je ook helpen met bijvoorbeeld cd druk. Vragen over het opnemen van een cd? Neem dan gerust contact met mij op. Vul het contactformulier in of bel me op 06-54316232.