Skip to main content

Familie uitje voor jong en oud

Een cd opnemen met de familie!

Een leuk en spectaculair familie uitje in een échte geluidsstudio! Een grote studio tafel, racken met opname apparatuur, geluidsdichte opname ruimtes, microfoons, koptelefoons… Het complete plaatje, zoals artiesten dat beleven als ze in een geluidsstudio een plaat opnemen! Dat kunnen jullie nu beleven en een echte cd opnemen!

Zang opnemen met een u47
cd opnemen of single opnemen in muziekstudio

Een echte CD opnemen tijdens jullie familie uitje

Opname van jullie lied in onze professionele muziek studio is een leuke activiteit tijdens jullie familie uitje; voor jong tot oud! Vooraf kiezen jullie samen een song uit. Je kan vooraf ook een nieuwe tekst schrijven (of natuurlijk de originele songteksten gebruiken). Voor de opnames gebruiken we instrumentale banden (karaoke-versies). Na een rondje koffie en thee, korte uitleg en repetitie gaan jullie de geluidsdichte opname ruimte in. Iedere zanger & zangeres krijgt een eigen koptelefoon en dan kunnen de opnames beginnen. De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur, is inclusief koffie/thee, een CD met het eindresultaat en de nummers digitaal.

Nabij centrum Tilburg

De opnamestudio zit net buiten ringbaan west in Tilburg. Met OV ook goed te doen; op 100 meter is een bushalte die je binnen 15 minuten naar Tilburg centraal brengt. Tilburg kent vele café’s, biercafé’s, eetcafé’s, terrasjes en restaurants dus een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten. Als jullie van buiten Tilburg komen; steden als Eindhoven, Den Bosch en Breda liggen op een steenworp afstand.

FAMILIE UITJE PAKKET

cd opnemen

  • CD opname van een nummer op orkestband
  • Duur van de activiteit: 1,5 uur
  • Inclusief het resultaat digitaal
  • Een rondje koffie, thee of water

T/m 10 personen:
€300,00 (daarna €25,00 pp extra)
(de prijzen zijn incl. BTW)

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een studio uitje boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .