Skip to main content

Origineel Bedrijfsuitje

Samen een tekst schrijven en een cd opnemen, dat is pas teambuilding!

Een leuk, origineel en spectaculair bedrijfsuitje in een échte muziek studio! Een grote mengtafel, veel apparatuur, opname ruimtes, microfoons, koptelefoons… Het complete plaatje, zoals artiesten dat beleven als ze in een studio aan de slag gaan! Dat kunnen jullie nu zelf meemaken tijdens jullie bedrijfsuitje!

Zang opnemen met een u47

Een echte CD opnemen als bedrijfsuitje

Opname van jullie lied in onze professionele opnamestudio in Tilburg is een leuk, origineel en goed teambuilding activiteit. Vooraf kiezen jullie samen een bekend nummer uit die jullie gaan inzingen in de studio. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van instrumentale banden (karaoke-versies). Een beetje competitie kan ingebracht worden door groepjes collega’s elk een couplet te laten schrijven. Je kan dus zelf teksten schrijven of natuurlijk de originele teksten gebruiken. Na ontvangst en een korte uitleg en repetitie gaan jullie de opname ruimte in. Iedere zanger(es) krijgt een koptelefoon en dan kunnen de opnames beginnen. De activiteit duurt anderhalf uur, is inclusief koffie/thee en een CD met het eindresultaat. Je ziet je collega’s van een geheel andere kant!

De studio is geschikt voor groepen tot en met 30 personen. Bij grotere groepen zijn er andere oplossingen. Zo kan de ene groep songwriten in een café in de buurt terwijl de andere groep hun song al opneemt in de muziek studio. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Ideale ligging in Tilburg

De opnamestudio aan de rand van het centrum van Tilburg, goed bereikbaar met OV en een snelle verbinding naar de snelwegen. Steden als Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn snel bereikbaar. Tilburg is een echte bourgondische stad en kent vele café’s, biercafé’s, eetcafé’s, terrasjes en restaurants.  Een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten.

BEDRIJFSUITJE PAKKET

cd opnemen

  • CD opname van een nummer op orkestband
  • Duur van de activiteit: 1,5 uur
  • Inclusief het resultaat digitaal
  • Een rondje koffie, thee of water

T/m 10 personen:
€250,00 (daarna €25,00 pp extra)
(de prijzen zijn excl. BTW)

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een studio uitje boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .