Skip to main content

Muziek Studio

Muziek Studio voor al je projecten

Bij muziek studio Artichoque kun je terecht voor verschillende muzikale projecten. Van demo’s tot geproduceerde singles, EP’s, CD’s en van studio uitjes (vrijgezellenfeesten & bedrijfsuitjes) tot voice-overs. Dit voor singer songwriters, bands, zangers, orkesten, koren, maar ook voor mensen die een ervaring in een échte muziek studio willen hebben. Ook voor het produceren en schrijven kun help ik je graag. Naast opname en mix kunnen we ook CD druk & persing verzorgen. Kort samengevat bij Artichoque kun je terecht voor jouw complete productie.

Faciliteiten muziek studio

De muziek studio heeft een ruime live room van 112 vierkante meter met een mooie Kawai vleugel (RX7), twee live booths en een vocal booth. Deze ruimtes kunnen indien nodig tegelijk ingezet worden. De muziek studio ligt in Tilburg en heeft een eigen parkeergelegenheid.

De apparatuur

De speciaal gebouwde control room van de studio (35 m2) is uitgerust met gear van topmerken zoals API, Universal Audio, Neve, Millenia, Neumann, Schoeps, Gyraf Audio, Tubetech en meer. Voor de mix gebruik ik consoles van Audient en SSL. Daarnaast is er een uitgebreide backline aanwezig waaronder een Kawai RX 7 (halve concertvleugel, 226cm), drums van Tama en Ludwig, gitaarversterkers van Orange & Vox en Gitaren van Gretsch, Fender, Music man en Blueridge.

Meer weten?

Wil je meer weten over de studio en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .