Skip to main content

Opname studio

Opname studio

Bij opname studio Artichoque kun je terecht voor een diversiteit aan projecten. Het kan gaan om een CD, demo, of single voor een artiest, band, orkest of bijvoorbeeld koor. Ook voor het produceren van commercials en voice-overs zit je goed bij in de opname studio. Voor een vrijgezellenfeest / bedrijfsuitje zijn ook leuke arrangementen!

Faciliteiten

De opname studio heeft een live room van 112 vierkante meter met een mooie concert vleugel. Daarnaast hebben we een booth in de live room, een aparte vocal booth (12m2) en een guitarbooth. De controlroom is 35 vierkante meter, genoeg voor een band om mee te luisteren of mee te werken als guidelines. De studio is gelegen aan de rand van Tilburg met genoeg parkeergelegenheid. Ook is de studio bereikbaar met OV.

Apparatuur

We gebruiken opname apparatuur van diverse topmerken. We nemen op met microfoons van Neumann, Schoeps, Telefunken, Sennheiser, Shure, etc. Pre amps gebruiken we van API, Millennia, Focusrite, Universal Audio, Audient en Retro instruments. Mixen doen we natuurlijk analoog op onze prachtige Audient ASP console. Daarnaast is er in de opname studio een vleugel van Kawai en zijn er diverse gitaarversterkers (Orange, Vox) en verschillende (bas)gitaren van Fender, Blueridge en Musicman.

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor je kan doen in de opname studio? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .