Skip to main content

Muziekstudio

Muziekstudio Artichoque

Bij muziekstudio Artichoque kun je terecht voor veel verschillende projecten. Van single tot EP en van vrijgezellenfeest / bedrijfsuitje tot reclame muziek. Ik heb ruime ervaring in diverse genres zoals pop, rock, jazz, klassiek, brassbands en meer. Luister dan ook eens naar de producties op de luisterpagina of op een van de genre pagina’s van de muziekstudio. Naast opname en mixage ben je ook aan het juiste adres voor schrijf en arrangeerwerk en CD duplicatie persing. Ik kan je dus helpen met een productie van A tot Z.

Muziekstudio faciliteiten

De muziekstudio heeft drie aparte opnameruimtes: de grote liveroom van 112 vierkante meter, live booth van twaalf vierkante meter en nog een tweede booth in de live room. Alle ruimtes kunnen met elkaar verbonden worden en het is mogelijk om 6 persoonlijke koptelefoonmixen te maken verdeeld over meer dan 25 koptelefoons. De regieruimte is ruim genoeg voor muzikanten om mee te spelen met een guide of te luisteren. De studio ligt aan de rand van het centrum van Tilburg en heeft eigen parkeerplaatsen (6 auto’s) ook is de studio goed bereikbaar met het OV.

De apparatuur

De gear in de muziekstudio is high end. Ik gebruik apparatuur van de bekende fabrikanten zoals API, Neve, Universal Audio, SSL, Millennia, Microtech Gefell, Neumann en Schoeps. Naast de opname apparatuur heb ik een mooie backline van gitaarversterkers, drums, gitaren en een mooie vleugel van Kawai (RX7). Mixen gebeurt analoog over de Audient ASP 8024 inline mixing console gecombineerd met de SSL Sigma voor de mixbus en veel mooie outboard.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!