Skip to main content

Origineel Vrijgezellenfeest

Een cd opnemen

Verras de vrijgezel door hem of haar een eigen cd samen met jullie vrienden op te nemen. Ja, jullie kunnen een eigen cd opnemen ook al zijn jullie geen professionele muzikanten! Bij muziek studio Artichoque hebben jullie de mogelijkheid om met het vrijgezellenfeest een leuke ochtend of middag in een echte geluidsstudio te beleven. Durft de vrijgezel ook een solo zangpartij aan? Niet alleen neem je met z´n allen een cd voor de vrijgezel op tijdens dit origineel vrijgezellenfeest, Je hebt ook een prachtig lied om ten gehore te brengen op de bruiloft.

Zang opnemen met een u47

Vrijgezellenfeest programma

Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door jullie van te voren uitgekozen nummer. Daarna oefenen we deze nummers in de regie kamer. Dit met de originele, of de door jullie zelf geschreven tekst. Zodra de nummers er in zitten en de koffie/thee (of iets anders..) is geconsumeerd gaan jullie met de hele groep naar de opname ruimte. Na wat instellen en het uitdelen van de koptelefoons kunnen de opnamen beginnen! Het is natuurlijk leuk om de vrijgezel een couplet of refrein solo te laten zingen. Na de opnamen werken wij alles af en krijgen jullie het CDtje meteen mee. Een geslaagde activiteit voor jullie vrijgezellenfeest!

Ideale ligging nabij centrum Tilburg

De opnamestudio zit net buiten het centrum van Tilburg. Ook met OV goed te bereiken. Tilburg kent tientallen café’s, biercafé’s, eetcafé’s, terrasjes en restaurants. Een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten. Tilburg is goed te bereiken en ligt in de buurt van Eindhoven, Den Bosch en Breda.

VRIJGEZELLENFEEST PAKKET

cd opnemen

  • CD opname van een nummer op orkestband
  • Duur van de activiteit: 1,5 uur
  • Inclusief het resultaat digitaal
  • Een rondje koffie, thee of water

T/m 10 personen:
€300,00 (daarna €25,00 pp extra)
(de prijzen zijn incl. BTW)

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een studio uitje boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 .